paris day 2

29 oct 2015
 
Besökte PSG's hemarena, Parc Des Princes, gick genom hela Boulognerskogen, åkte båttur på Seine (såg Notre Dame, Frihetsgudinnan, Eiffeltornet & massa annat fint). Att besöka Boulognerskogen när man är i Paris är ett måste! Speciellt om man är där på hösten, alla träd hade sååå fina färger, dessutom är det ganska varmt på hösten. Vi hade 25 grader en dag, vilket är perfekt. Mycket finare än svensk höst & mycket varmare!

paris day 1

Bilder från första heldagen i Paris.
 
Bästa resan på länge skulle jag beskriva den som. Första heldagen var min födelsedag & jag fick bestämma vart vi skulle. VI tog metron in till eiffeltornet, fegade dock lite och vi gick bara till andra våningen. Gick genom hela stan, kändes det som i all fall, till Champs Élysées där vi shoppade. Eller fönstershoppade hahah. Paris är inte billigt upptäckte jag. Fick se mycket fina affärer & för att inte prata om Triumfbågen. Helt sjukt hur man kan bygga så otroligt vackra byggnader.
Paris kommer jag helt klart besöka igen, gärna snart, hahah. Alla gator och hus är så löjligt fina & det känns som man är med i en film när man går genom staden. Nu på hösten var det perfekt att åka dit, inte supermycket folk, perfekt temperatur (vi hade 25 grader en dag!) och all natur var gaalet fin!